HTML

stargazerhu

Hello Olvasó. A blog szándékaim szerint egy gondolatfolyam lesz, arról amik engem foglalkoztatnak. Nem állíthatom, hogy feltétlen lesz értelme! :) De majd kiderül. Minden itt szereplő gondolat az én szellemi vagy egyéb tulajdonomat képezi, ha bárkitől idézek, akkor azt fel fogom tüntetni.

Friss topikok

  • stargazerhu: @andrejfej: Sokszor pedig egy drasztikus változás kevesebb fájdalommal jár. Ha most veszed a válsá... (2011.03.25. 11:43) THM

Linkblog

Dohányzásról - lehessen megint a megállókban dohányozni!!!!

2011.09.23. 11:15 stargazerhu

 Ugyebár vmikortól elvileg tilos dohányozni Budapesten a tömegközlekedési megállókban. Megint sikerült egy látszat intézkedést összehozni, mivel elég sok dohányos ezt pont leszarja. Amúgy is eléggé gumicsont szerű lett, hogy ha nem egyértelmű, hogy mi a megálló, akkor a jármű hossza és két méter a rá merőleges irányban (nem függőlegesen:) ) Először is alap, hogy a dohányos 2m az max 1m...lehet más referencia métert használnak. Ha egyértelmű, hogy mi a megálló, akkor is használják a dohányos 2m-t, ami ugye 1, pedig ilyenkor ha a megálló mondjuk 4m mondjuk úgy mély, akkor azon a területen nem lehet dohányozni. Én még eddig nem találkoztam sehol olyannal, hogy másik utason kívül vki is szólt volna egy dohányosnak. Amúgy sem szólni kell, hanem ha már neveléssel nem sikerültek a dolgok, akkor büntetéssel kell megoldani a helyzetet. Persze reménytelen, mert ha bagózni kell, akkor bagózni kell, és olyankor nincs se isten se ember. A 2m azért is vicces, mivel kb 20 méterről is megérezni a füstöt. Úgyhogy követelem vissza, hogy lehessen megint a megállókban dohányozni!!!! Hogy miért? Egyszerű. Eddig egoista mindenkit leszarok dohányosaink az elsők is akartak lenni a járműre való felszálláskor, tehát a megállókban tömörültek. Így a nem dohányzóké volt a többi, általában nagyobb tér. Ellenben mi van most. A nem dohányzók bekényszerülnek egy két méter széles és x méter hosszú, függően a járműtől, téglalapba, amit dohányosok hada vesz körül és szívhatják a füstöt és sehová sem lehet elmenekülni és egy füstös gettóban érezhetik magukat. A "kedves" törvény, akarom mondani határozat alkotók nagyon elfelejtették azt, hogy ez a fránya füst képes arra, hogy felhasználva a levegőt, helyet változtasson vagyis hogy szálljon. Újabb átgondolatlan, értelmetlen, be nem tartatott intézkedés.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://stargazerhu.blog.hu/api/trackback/id/tr213248028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása