HTML

stargazerhu

Hello Olvasó. A blog szándékaim szerint egy gondolatfolyam lesz, arról amik engem foglalkoztatnak. Nem állíthatom, hogy feltétlen lesz értelme! :) De majd kiderül. Minden itt szereplő gondolat az én szellemi vagy egyéb tulajdonomat képezi, ha bárkitől idézek, akkor azt fel fogom tüntetni.

Friss topikok

  • stargazerhu: @andrejfej: Sokszor pedig egy drasztikus változás kevesebb fájdalommal jár. Ha most veszed a válsá... (2011.03.25. 11:43) THM

Linkblog

Schmitt ügy.

2012.04.02. 12:17 stargazerhu

 Mint égen a csillag, annyian foglalkoznak vele, hozzáteszem teljesen jogosan. A Köztársasági Elnöki intézmény finoman szólva is Schmitt-vel komoly csorbát szenvedett. Nemzetünk golyóstolla megint leéget, ami nem lenne baj, de minden magyart is leégetett. Az hogy vki nem tud "hejesen irni" istenem megesik. De és azonban netalán, ha ezt tudom magamról, akkor vagy nem jelentkezem köztársasági elnöknek vagy arra alkalmas személyt alkalmazok, aki ellenőrzi minden írásomat. A sok elsípolt adóforint mellett erre azért csak telne még egy olyan kis országban is mint a mienk...;) Ezek az esetek csak neki voltak kínosak...hozzá teszem, hogy egy ilyen még elmegy, de több mint ciki, mikor sorozatban voltak a nyelvi hibák, még ha ez egy betegségnek is köszönhető.

A sláger téma a doktori. Miért van az, hogy itthon mindenki annyira ragaszkodik a pozíciójához, hogy bizonyos hibáknak a következményeként sem hajlandó lemondani róla??? Lásd anno a Gyurcsány féle beszédet. Ott is neki távoznia kellett volna egyből, de attól még az MSZP végig vihette volna a 4 éves ciklusát. Ez azonban elmaradt, mivel ez egy következmények nélküli ország főleg azoknak, akik az aktuális hatalom kegyeltjei. A német, nem is tudom államfő miért tudta egyből, hogy mi a dolga és mondott le??? Most a volt doktor golyóstoll esetében is, mikor kiderült, le kellett volna mondania. Olyan nincs, hogy ő ne tudta volna, hogy 20 évvel ezelőtt könnyű utat választva vkit megbízott hogy írjon neki egy doktorit (ezt támasztja alá, hogy nyelvileg más és más stílusok vannak az értekezésében), aki az ő vagy az ő tudta nélkül összemásolgatta azt innen vagy onnan. Ezt ráadásul senki ki nem mondja, csak odáig jutottunk el, hogy ő másolt le sok sok oldalt másoktól és nyert azzal egy doktori címet. Ez nyilván a hiúságának kellett, hogy legyen mivel ripacskodnia, nehogy lemaradjon másoktól. Sajnos ő olyan messze van az elődeitől mint mi a távoli Kvazároktól. Ha tudom, hogy sáros dolgok vannak az életemben, akkor hiúságból nem jelöltetem magam a legfőbb közjogi méltósági posztra, nem alázom meg se saját magam se az országot. Vicces, hogy mikor kikerültek az első információk (csontvázak:) ) akkor a politika egyből a hazudozás pályájára lépett mindenféle mérlegelés nélkül. Hisz egy kellemetlen hír csak rágalom lehet, igaz sosem...annyira jó lenne, ha legalább egy egyenes, becsületes ember lenne abban a nagy házban a takarítókon kívül. Bár gondolom ők is egy olyan cégnek dolgoznak, amely egy közbeszerzésen elnyerte a munkát úgy, hogy ötszörös árat kér, mint más normális kapcsolatokkal nem rendelkezők....de ez csak fikció, ami nem jogi kategória és hát az ilyen cégek és emberek mindig el tudnak bújni a jog mögé (ami nem jó).

Az elnök úr annyira belekeveredett már ebbe, hogy jól nem jöhet ki belőle, hanem csak egyre rosszabbul, magával rántva egy normális demokráciában az őt támogató Fideszt is...csak ez itt nem normális demokrácia, és ha vinné a Fideszt, akkor ki jönne utána? Megint az MSZP lophatna? Sehogy sem lesz ez így jó. Másrészről tudod mi a szomorú??? Az hogy az eddigi elnökök közül pont Pali bácsi képviseli a legjobban az átlag magyar ügyeskedő állampolgárt, mivel a mai, a kedves politikusaink által biztosított zavaros gazdasági körülmények között, ha vki meg akar élni annak ügyeskednie kell. Persze a zavaros viszonyok a politikai és a gazdasági elit érdeke, hisz a zavarosban lehet jól halászni és ügyeskedni. Ha lenne rá akarat könnyen lehetne tiszta viszonyokat teremteni, de az nekik nem lenne biznisz így marad a ködösítés...minden téren. Tehát elnökünk hűen tükrözi a jelenlegi viszonyokat és az eddigiek voltak messze az átlag felett.

Vajon az aki egy hiúsági kérdésnél így csal... az az élete többi részében, hogy viselkedhetett? Ebbe talán jobb bele sem menni, (hisz a törvényeink nem az ártatlanokat, hanem épp ellenkezőleg a bűnösöket védik) mert még elvisz a rendőrség, ami szintén a hatalmat és nem az állampolgárokat szolgálja...ami szintén nem helyes...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://stargazerhu.blog.hu/api/trackback/id/tr124355814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása