HTML

stargazerhu

Hello Olvasó. A blog szándékaim szerint egy gondolatfolyam lesz, arról amik engem foglalkoztatnak. Nem állíthatom, hogy feltétlen lesz értelme! :) De majd kiderül. Minden itt szereplő gondolat az én szellemi vagy egyéb tulajdonomat képezi, ha bárkitől idézek, akkor azt fel fogom tüntetni.

Friss topikok

  • stargazerhu: @andrejfej: Sokszor pedig egy drasztikus változás kevesebb fájdalommal jár. Ha most veszed a válsá... (2011.03.25. 11:43) THM

Linkblog

Steve Jobs

2011.10.06. 20:09 stargazerhu

 Ma is durván 150-200 ezer ember meghal(t) ez alapján:

http://www.worldometers.info/hu/

Köztük Steve Jobs is. Akit lehetett szeretni vagy nem szeretni, de azt szerintem mindenki elismeri, hogy kivételes személyiség volt, akit sokat tett életében. Én személy szerint nem vagyok oda az apple termékekért, és az apple-ért, mint egy arrogáns cégért, de azt hogy ők legalább csinálnak, terveznek, építenek, jobbítanak (ami persze nem biztos, hogy mindig össze is jött) dolgokat, az életünket, mindig is elismertem. Persze tették ezt a profit érdekében is. Ami egy jól működő modern gazdaságban teljesen természetes, pláne ha a vállalt kiveszi a részét a közösségi kötelezettségekből. Nem tudom az apple mennyire volt tevékeny ezen a téren, de valószínűsítem, hogy több adót fizetett be, mint az itthoni cégek, amelyek még általában úgy is veszteségesek, vagy épp hogy nyereségesek, hogy mindenki érdekes mód minimálbérért dolgozik...ami még mindig a jobbik eset ahhoz képest, hogy számláznia kell ;) 

Az, hogy Ő nem volt senki, az jellemzi talán a legjobban, hogy azok akik sok szempontból a versenytársai voltak, ők is kalapot emeltek előtte. Persze lehet, hogy ez csak PR, de nem hiszem, hogy Bill Gates vagy a google erre lenne rászorulva. Szerintem ez a legnagyobb elismerés, amit kaphatott a többiektől. Vajon itthon mikor jutunk el idáig, hogy két rivális vállalat vezetője nem eltiporni megöletni akarja a másikat.

Lényeg a lényeg, mindahányan akik ma meghaltak RIP, ahogy az angol mondaná...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://stargazerhu.blog.hu/api/trackback/id/tr813283591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása